Services

Al onze services op een rij

Receptiediensten

Bij Intence Services begrijpen we dat de receptie het visitekaartje is van uw organisatie. Een professionele receptiedienst is dan ook van essentieel belang om een goede indruk achter te laten bij uw bezoekers en klanten.

Chauffeursdiensten

Bij Intence Services begrijpen we dat professioneel vervoer van essentieel belang is voor uw organisatie. Of het nu gaat om zakelijke reizen, luchthavenvervoer of VIP-vervoer, wij bieden professionele chauffeursdiensten in de regio Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn. 

Toezichthouders

Bij Intence Services begrijpen we dat veiligheid en handhaving van groot belang zijn in woongebieden, stadsparken, recreatiegebieden, parkeerplaatsen, recreatieparken, winkelcentra’s en uitgaansgebieden. Toezichthouders spelen hierbij een cruciale rol en kunnen ervoor zorgen dat alles veilig en ordelijk verloopt.

Verkeersregelaars

Bij Intence Services begrijpen we dat veiligheid op evenementen van groot belang is. Verkeersregelaars spelen een cruciale rol bij het reguleren van verkeer en het begeleiden van bezoekers op evenementen. Wij bieden professionele en ervaren verkeersregelaars in de regio Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn voor congressen, openingen, feesten en evenementen.

Gastvrouwen & Gastheren

Bij Intence Services begrijpen we dat gastvrijheid van groot belang is op evenementen. Gastvrouwen en gastheren spelen een cruciale rol bij het verwelkomen en begeleiden van gasten op evenementen. Wij bieden professionele en ervaren gastvrouwen en gastheren in de regio Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn voor congressen, openingen, feesten en evenementen.

Ad Hoc beveiliging

Intence Security staat paraat met ad hoc beveiligingsdiensten op maat, altijd gereed om snel en flexibel te reageren op uw dringende beveiligingsbehoeften. Ontdek hoe wij uw veiligheid in onverwachte situaties waarborgen.

Waarom kiezen voor Intence Security?

icon30

Gecertificeerd personeel

Onze werknemers zijn professioneel en gecertificeerd.

icon31

24/7 bereikbaar

Met spoed een van onze diensten nodig? Aarzel niet en neem contact met ons op

icon32

U veiligheid onze zorg

We staan voor u klaar om u veiligheid te garanderen.

service box img
icon33

Kwaliteit staat voorop

We zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

icon34

Persoonlijk & maarwerk

Onze aanpak is altijd maatwerk en we kiezen altijd voor de persoonlijke aanpak

icon35

Vakmensen opleiden

We leiden vakmensen op tot op en top professionals.