C3S is een VCA gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in brandbeveiliging. Zij richten zich op brandbeveiliging in binnen- en buitenland. C3S brandbeveiligingsinstallaties beperken en voorkomen schade door brand. Op de site www.c3s.nl vind u meer info.

De uitglijders van de nacht: Een blik op de meest gênante momenten in evenementenbeveiliging

/
/
De uitglijders van de nacht: Een blik op de meest gênante momenten in evenementenbeveiliging
dancing

De uitglijders van de nacht: Een blik op de meest gênante momenten in evenementenbeveiliging

Hallo daar, veiligheidsenthousiastelingen en feestbeesten! Bij Intence Security B.V. kennen we de ernst van ons werk als geen ander. Maar, laten we eerlijk zijn, soms levert het veldwerk verhalen op die te goed zijn om niet te delen. Dus, terwijl we onze professionaliteit nooit uit het oog verliezen, is hier een luchtige terugblik op enkele van de meest gênante momenten die je kunt meemaken als beveiliger op een evenement. Pak een kopje koffie, leun achterover, en laten we samen lachen (en leren)!

1. De glibberige ondergang

Stel je voor: je patrouilleert sereen rond een prachtig buitenfestival. De zon schijnt, de muziek speelt, en dan… whoops! Daar ga je, glijdend over een stuk verloren lasagna, direct in het zicht van een groep vermaakte festivalgangers. Pro-tip: altijd je schoeisel checken op antislip!

2. De verkeerde identificatie

Niets zegt “oeps” zoals het per ongeluk aanspreken van een undercover collega als een potentiële onruststoker. Ja, het is gebeurd. Ja, we hebben ervan geleerd. En ja, het heeft geleid tot enkele van de meest hilarische debriefing sessies in de geschiedenis van Intence Security.

3. De onverwachte douche

Wanneer je denkt dat je alles onder controle hebt bij een zomers evenement, besluit het lot anders. Een plotselinge uitbarsting van het sproeisysteem kan zorgen voor een ongeplande en publiekelijk gênante verfrissing. Tip van de dag: altijd op de hoogte zijn van de locatie van de irrigatiesystemen.

4. De fanatieke fan fiasco

Het beschermen van beroemdheden tijdens evenementen kan leiden tot… interessante interacties. Zoals die keer dat een overenthousiaste fan zichzelf voorbij de beveiliging smokkelde in een gigantische taart… bedoeld voor de artiest. Het resultaat? Een verbaasde artiest, een vernederde fan, en een verhaal dat we nooit zullen vergeten.

5. De dansende beveiliger betrapt

Het gebeurt de beste onder ons. Je hoort je favoriete nummer, vergeet waar je bent, en voor je het weet, ben je betrapt op een solo dansoptreden door de beveiligingscamera’s… en je collega’s in de controlekamer.

Bij Intence Security B.V. leren we van elk moment, gênant of niet. Deze verhalen herinneren ons eraan dat we allemaal menselijk zijn, en dat humor een geweldig hulpmiddel is om verbinding te maken en te blijven leren in ons vakgebied.

Ben jij klaar om deel uit te maken van een team dat professionaliteit met een glimlach hoog in het vaandel heeft staan? Wil je meer weten over hoe we evenementen veilig houden, met misschien een beetje minder lasagna-incidenten? Klik dan hier om alles te ontdekken over onze evenementenbeveiligingsdiensten.

We kunnen niet beloven dat het altijd vlekkeloos zal gaan, maar we kunnen wel beloven dat je met ons een veilige, professionele, en soms hilarische reis tegemoet gaat. Intence Security B.V.: omdat veiligheid en een goede lach hand in hand gaan.

Neem contact met ons op!

Meer weten over onze diensten. Neem contact met ons op.

026 303 1604