Als organisator van een evenement hoop je altijd dat het voor de gasten en jezelf een onvergetelijk evenement gaat worden. Toch is het ook spannend, loopt alles zoals gepland en zoals vaak is doorgesproken. Je hoopt het maar of het daadwerkelijk zo gaat lopen is altijd afwachten. Door een diverse groep mensen in een vaak kleine ruimte is de veiligheid van de aanwezigen een van de allerbelangrijkste factoren voor een geslaagd evenement. Intence Security zorgt ervoor dat de veiligheid van alle aanwezigen gegarandeerd is.

De juiste sfeer

Beveiliging is een uiterst serieuze taak waar de beveiligers uiterst alert moeten zijn. Wij van Intence Security nemen onze taak zeer serieus maar vinden het ook belangrijk dat iedereen zich goed kan voelen door ons vriendelijk voorkomen. Zo zetten we de juiste sfeer, zodat je gasten optimaal kunnen genieten en wij onze taak perfect kunnen uitvoeren.

EHBO en BHV gecertificeerd

Onze medewerkers zijn EHBO en BHV gecertificeerd, dus naast hun vriendelijke aanwezigheid zijn ze ook in staat om op de juiste manier te handelen bij een eventuele calamiteit.

Meer weten over Evenementen beveiliging?

Aarzel niet en neem contact met ons op en we vertellen je meer over Evenementen beveiliging.